…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
01 Kasım 2021, Pazartesi Kahramanmaraş,Türkiye

Şehit Piyade Sözleşmeli Er İslam Çiftçi, Dualarla Ebediyete Uğurlandı


Irak’ın kuzeyi Hakurk bölgesinde bölücü örgüt mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İslam Çiftçi’nin naaşını havaalanında karşılayarak, Andırın ilçemiz Boynuyoğunlu mahallesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından tekbirlerle ebediyete uğurladık. 
 
Şehidimiz için memleketi Andırın İlçesi Boynuyoğunlu Mahallesi’nde düzenlenen cenaze törenine, şehidimizin ailesi ve yakınlarının yanı sıra;  Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Emre Bilgili, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, İl Müdürümüz Mutlu Kaya, İl Protokolü, kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.


Defin sonrası şehidimizin fotoğrafı ve tabutu üzerine sarılı olan Türk Bayrağı, Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun ve Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Emre Bilgili tarafından şehidimizin ailesine teslim edildi.


Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Emre Bilgili, Milletvekili Celalettin Güvenç ve protokol üyeleri, cenaze töreni sonrası şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

 

İl Müdürlüğümüz Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Şubesiyle Andırın Sosyal Hizmet Merkezi çalışanlarımız tarafından Piyade Sözleşmeli Er İslam Çiftçi’nin şehadet haberi alınmasıyla birlikte ailemize psikososyal destek hizmeti verilmeye başlanmıştır.