…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
28 Ekim 2021, Perşembe Kahramanmaraş,Türkiye

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Ebubekir Sel, Dualarla Ebediyete Uğurlandı


Hakkari’de görevi sırasında geçirdiği kaza sebebiyle şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ebubekir Sel’in naaşını havaalanında karşılayarak, Andırın ilçemiz Altınova mahallesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından tekbirlerle ebediyete uğurlandık. 
 
Şehidimiz için düzenlenen törene, Şehidimizin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Celalettin Güvenç ve Ahmet Özdemir, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Andırın Kaymakamı Cuma Emeç, İl Müdürümüz Mutlu Kaya, İl Protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.
 
Defin sonrası şehidimizin fotoğrafı ve tabutu üzerine sarılı olan Türk Bayrağı, Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun tarafından şehidimizin ailesine teslim edildi.
 
Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Milletvekillerimiz ve protokol üyeleri, cenaze töreni sonrası şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

İl Müdürlüğümüz Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Şubesiyle Andırın Sosyal Hizmet Merkezi çalışanlarımız tarafından Piyade Sözleşmeli Er Ebubekir Sel’in şehadet haberi alınmasıyla birlikte ailemize psikososyal destek hizmeti verilmeye başlanmıştır.