…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
15 Şubat 2021, Pazartesi Kahramanmaraş,Türkiye

Şehit Hv.Svn.Uzm.Çvş. Hüseyin Sarı Dualarla Ebediyete Uğurlandı


Pençe-Kartal Harekatı bölgesi Irak’ın kuzeyinde yer alan Gara bölgesinde 13 vatandaşımız şehit edildi. Şehitler arasında 2015 yılında bölücü terör örgütü tarafından kaçırılan hemşerimiz Hv.Svn.Uzm.Çvş. Hüseyin Sarı'nın da bulunduğunu tespit edilmiştir.

Şehidimizin naaşı Kahramanmaraş Valimiz Sayın Ömer Faruk Coşkun, Milletvekillerimiz Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Habibe Öçal, İl Müdürümüz Mutlu Kaya, protokol üyeleri ve şehidimizin ailesiyle İl Müdürlüğümüz ASDEP psiko sosyal destek ekibimiz tarafından karşılandı.

Şehit Hv.Svn.Uzm.Çvş. Hüseyin Sarı bugün öğle namazına müteakip Ulu Camiinden kaldırılarak İlimizi Şeyh Adil Mezarlığı Şehitliğine defnedildi.

Şehidimizin cenaze törenine, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez, Vali Ömer Faruk Coşkun, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcımız Sayın Alparslan Bayraktar, Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Müdürümüz Mutlu Kaya, kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez, Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcımız Sayın Alparslan Bayraktar, Milletvekillerimiz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör cenaze töreni sonrası şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri çalışanlarımız ve ASDEP personelimiz Şehidimizin şehadet haberi alınmasıyla birlikte ailemizin her an yanında kalarak psikososyal destek vermeye devam ediyor.