…
…
…
…
…
…
…
01 Mayıs 2021, Cumartesi Kahramanmaraş,Türkiye

Şehit Hakan Duyğal Huzurevimizde Anı Köşesi!


Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hakan Duyğal şehadetinin yıl dönümünde kabri başında okunan hatimlerin duaları yapıldı.

Kahramanmaraş Şehitliğinde düzenlenen programa Şehidimizin Eşi, Annesi, çocukları ve kardeşleri, Onikişubat Kaymakamımız Serkan Keçeli, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Mutlu Kaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Yunus Karaman ile dernek yönetimi katıldı.

Daha sonra İl Müdürlüğümüze bağlı şehidimizin adının verildiği Şehit Hakan Duyğal Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde İl Müdürlüğümüzce hazırlanan ve şehidimizin anısına yapılan anı köşesi şehidimizin ailesi tarafından ziyaret edildi.

Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Mutlu Kaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Yunus Karaman ve Şehit Hakan Duygal’ın ailesi köşeyi ziyaret etti burada da şehidimize ve tüm şehitlerimiz için dualar okundu.

İl Müdürlüğümüz ve PTT tarafından şehitlerin anısına hazırlanan anı pulları Şehit Hakan Duyğal’ın ailesine Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Mutlu Kaya tarafından teslim edildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Mutlu Kaya  yaptığı açıklamada “Şehidimizin adını huzurevimizde yaşatıyoruz. Şehidimizin şehadet yıldönümünde onu andık. Huzurevimizde şehidimizin anısına bir köşe hazırladık ve ailemiz içinde bu bir sürpriz oldu. Şehidimize ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor kalanlarına da sabırlar diliyorum” dedi.