…
…
…
…
14 Mayıs 2023, Pazar Kahramanmaraş,Türkiye

Şehit Annelerimizde Anneler Gününde Ziyaret Edildi


Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, İl Müdürümüz Mutlu Kaya ile birlikte Anneler Günü münasebetiyle Şehit Hakan Akdere’nin annesi Zekiye Akdere ile Şehit Deniz Doğan’ın annesi Hanife Doğan’a ziyarette bulundu. 

Şehit annelerimizle bir süre hasbihal eden Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, “Bugün anneler için özel bir gün, ancak şüphesiz ki şehit annelerimiz için çok daha anlamlı bir gün. Sizlerin evlatları memleketimiz için çok büyük fedakârlıkta bulundular,  ülkemizin birlik, beraberliği ve bekası için aziz vatanımız için canlarını feda ederek şehit oldular. Şehitlerimizin siz kıymetli anneleri ve ailesi, bizlere en değerli emanetlerdir. Bu emanetlere sahip çıkmak asli görevimizdir. Anneler günü vesilesiyle bugün siz kıymetli annelerimizi ziyaret ettik, hepinizin ellerinden öpüyorum. Rabbim inşallah evlatlarınız ile sizleri cennetinde buluştursun. Bizleri de şehitlerimizin şefaatinden mahrum bırakmasın” diye konuştu.

Şehit annelerimiz ve aileleri ise ziyaret vesilesiyle duydukları memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretleri dolayısıyla Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun’a ve İl Müdürümüz Mutlu Kaya’ya teşekkür ettiler.