…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
06 Mart 2021, Cumartesi Kahramanmaraş,Türkiye

Şehidimiz Topçu Asb.Kd.Çvş. Nazmi Yılmaz Dualarla Ebediyete Uğurlandı


Bitlis İli Tatvan ilçesi kırsalında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Topçu Asb.Kd.Çvş. Nazmi Yılmaz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet Selim Bağlı’nın katılımıyla Afşin İlçemizde düzenlenen cenaze töreninin ardından tekbirlerle ebediyete uğurlandı.

Şehidimizin cenaze törenine, Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, İçişleri Komisyon Başkanı Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Habibe Öçal, Ali Öztunç, Sefer Aycan, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Müdürümüz Mutlu Kaya protokol üyeleri, şehidimizin ailesi, yakınları ve vatandaşlarımız katıldı. 
 
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet Selim Bağlı, Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Milletvekillerimiz, İl Müdürümüz Mutlu Kaya, protokol üyelerimiz ile birlikte cenaze töreni sonrası şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Şubesi çalışanlarımız ile ASDEP personelimiz Şehidimizin şehadet haberi alınmasıyla birlikte ailemizin her an yanında kalarak psikososyal destek hizmeti vermeye devam ediyor.