…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
14 Ekim 2022, Cuma Kahramanmaraş,Türkiye

Şehidimiz Kürşat Sert’i Ebediyete Uğurladık


Van’ın Çatak ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan J.Uzm.Çvş. Kürşat Sert için Elbistan ilçemizde cenaze töreni düzenlendi.
 
Şehidimiz, Elbistan ilçemiz Yunus Emre Mahallesi’nde baba ocağına götürülerek helallik alınmasının ardından Hocazade Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından dua ve tekbirlerle ebediyete uğurlandı. 

 

Törene, şehidimizin ailesi ve yakınlarının yanı sıra; İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın İsmail Çataklı, Valimiz Ömer Faruk Coşkun, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakcı, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Bulut, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Müdürümüz Mutlu Kaya, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.
 
Defin sonrası şehidimizin fotoğrafı ve Türk Bayrağımız, İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın İsmail Çataklı, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakcı ve Valimiz Ömer Faruk Coşkun tarafından şehidimizin ailesine teslim edildi.
 
İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın İsmail Çataklı, Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakcı, Milletvekili Sefer Aycan ve protokol üyeleri, cenaze töreni sonrası şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

 

Şehidimizin şehadet haberi alınması itibariyle Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Şubemiz ile Elbistan Sosyal Hizmet Merkezi çalışanlarımız ailemize 7/24 psikososyal destek sağlamıştır