…
…
…
…
…
14 Temmuz 2020, Salı Kahraanmaraş,Türkiye

Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun Şehit Niyazi Ergüven’in Ailesini Ziyaret Etti


Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Türkoğlu Kaymakamı Gürbüz Saltaş ve İl Müdürümüz Mutlu Kaya ile birlikte, 15 Temmuz darbe girişiminde şehadet şerbetini içen Polis Memuru Niyazi Ergüven’in ailesine ziyarette bulundu.

 

Ziyarette İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evlerinde misafir olan çocuklarımız kendilerinin yaptığı 15 Temmuz ve Niyazi Ergüven konulu yağlı boya tablosunu ve Türk Bayrağını baba İsmet Ergüven’e takdim ettiler.


Terör örgütü FETÖ/PDY tarafından, Ankara Özel Harekât Daire Başkanlığına yapılan saldırı sonucu şehit olan Niyazi Ergüven'in ailesiyle bir süre hasbihal eden Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Türkoğlu Kaymakamı Gürbüz Saltaş ve İl Müdürümüz Mutlu Kaya 15 Temmuz şehidimizin ailesine sabr-ı cemîl dileğinde bulundu.


İl Müdürümüz Mutlu Kaya, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şehitlerimizin emaneti, kıymetli ailelerinin başımızın tacı olduğunu belirterek, 15 Temmuz şehidimize ve tüm vatan için can veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlarınaysa hayırlı ömürler diledi.