…
…
…
…
…
…
…
18 Ağustos 2022, Perşembe Kahramanmaraş,Türkiye

Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizi Ziyaret Etti


Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, İl Müdürümüz Mutlu Kaya ile birlikte Şehit Ahmet Maraşlı, Gazi Ramazan Orçan ve Kıbrıs Gazisi Abdullah Acar’ın kıymetli ailelerine ziyaretlerde bulundu.
 
Ziyaretler esnasında şehit ve gazi ailelerimiz ile bir süre hasbihal eden Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, “Sizler en kıymetli varlıklarınız olan evlatlarınızı vatan toprağına emanet ederken, şehitlerimiz de sizleri bizlere emanet etti. Huzur ve güven içerisinde yaşadığımız bu toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanlıklarına borçluyuz. Onların da sizlerin de hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bizlerde devlet olarak, milletini canından aziz bilen şehitlerimizin kıymetli aileleri, gazilerimiz ve değerli ailelerinin her daim yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz.  Bu vesileyle de tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, gazilerimize ve kıymetli ailelerine sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum” dedi.
 
Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun'a ve İl Müdürümüz Mutlu Kaya’ya, nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ettiler.