…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
21 Temmuz 2021, Çarşamba Kahramanmaraş,Türkiye

Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun’dan Huzurevleri ve Çocuk Evlerine Bayram Ziyareti


Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Kurban Bayramı dolayısıyla İl Müdürümüz Mutlu Kaya’yla birlikte Kahramanmaraş Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki büyüklerimiz ve Çocuk Evleri Sitemizde misafirlerimiz olan gençlerimizle bir araya geldi. 

 

İlk olarak huzurevini ziyaret eden Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, büyüklerimize karanfil takdim ederek, bayramlarını kutladı. 

 

Ziyaret esnasında büyüklerimizle bir süre de hasbihal eden Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, bir misafirimizin Mersin’deki oğluyla görüntülü olarak görüşme gerçekleştirdi. 

 

Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun Huzurevimizde kalan büyüklerimize yaptığı konuşmada; “Geçmişten bugüne köprü vazifesi gören, milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan büyüklerimize her zaman minnettarız. Kurban Bayramı dolayısıyla bizlerde büyüklerimizi ziyaret edip halini ahvalini sorduk ve hayır dualarını almaya çalıştık. Çok şükür huzurevinde konuk ettiğimiz büyüklerimizin sağlık durumu ve moral motivasyonları gayet iyi. Devletimiz, büyüklerimiz için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Her zaman büyüklerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu vesileyle büyüklerimize sağlık ve afiyet içerisinde hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.

 

Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun daha sonra ise Çocuk Evleri Sitesindeki misafirlerimizle bir araya geldi. 

 

Burada misafirimiz olan gençlerimizin bayramlarını kutlayarak yakından ilgilenen Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, kuruluşla ilgili yetkililerden bilgiler aldı. 

 

Huzurevi ve Çocuk Evleri ziyareti esnasında Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun’a ve kuruluşlarımızdan hizmet alan misafirlerimize, birçok sanatçıya gitaristlik yapan huzurevi sakinimiz Neşet Dinçer ve gencimiz tarafından müzik dinletisi sunuldu.