…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
04 Mayıs 2022, Çarşamba Kahramanmaraş,Türkiye

Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun Çocuk Evleri ve Huzurevine Bayram Ziyaretinde Bulundu


Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun eşi Sevilay Coşkun, İl Müdürümüz Mutlu Kaya ve Eşi Öznur Kaya’yla birlikte Çocuk Evleri Sitesindeki misafirlerimiz olan çocuklar ve Kahramanmaraş Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezindeki büyüklerimizle bir araya gelerek Ramazan Bayramlarını kutladı. 
 
Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun ilk olarak, Çocuk Evleri Sitesindeki misafirlerimizi ziyaret etti. 
 
Burada misafirlerimizin bayramlarını kutlayarak yakından ilgilenen Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun, siteyle ilgili yetkililerden bilgiler aldı. Çocuk evleri ziyareti esnasında Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun’a, bir misafirimiz tarafından müzik dinletisi de sunuldu.
 
Daha sonra ise huzurevini  ziyaret eden Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, büyüklerimize karanfil takdim ederek, bayramlarını kutladı. 
 
Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun büyüklerimizle yaptığı hasbihalde, “Büyüklerimiz geçmiş ile geleceğimiz arasında köprü vazifesi gören, kültürümüzü yarınlara taşımamızı sağlayan ve her zaman tecrübelerinden yararlandığımız en değerli varlıklarımızdır.

 

Ramazan Bayramı dolayısıyla bizlerde siz değerli büyüklerimizi ziyaret edip hayır dualarınızı almaya çalıştık. Çok şükür huzurevinde konuk ettiğimiz siz kıymetli büyüklerimizin sağlık durumu ve moral, motivasyonları gayet iyi. 

 

Bu vesileyle sizlerin nezdinde tüm büyüklerimize sağlık ve afiyet içerisinde hayırlı, uzun ömürler diliyor, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum,” dedi.