…
…
…
03 Mart 2021, Çarşamba Kahramanmaraş,Türkiye

Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert İl Müdürümüzü Ziyaret Etti


Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özüpek, İl Temsilcisi Murat Arifoğlu ile İl Müdürümüz Mutlu Kaya’yı ziyaret etti.

Ziyaret öncesi Genel Başkan Devlet Sert ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özüpek, İl Temsilcisi Murat Arifoğlu İl Müdürlüğümüz yatılı kuruluşlarımızda görev yapan sendika üyeleriyle bir araya geldi.

İl Müdürlüğümüze bağlı 17. iş kolu olan Sağlık ve Sosyal Hizmetler iş kolu alanında hizmet veren yatılı kuruluşlarımızda görev yapan çalışanlarımız ile istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İl Müdürümüz Mutlu Kaya, karşılıklı iletişiminin çalışanlar üzerindeki etkisinin önemine dikkat çekerken, çalışanların talepleri çözümü konusunda geliştirilecek bütün çalışmalara destek verileceklerini söyledi.

Sendikal faaliyetlerin hem çalışan hem de işveren açısından çalışma barışını koruyan bir öneme sahip olduğunu söyleyen İl Müdürümüz, Pandemi sürecinde yatılı kuruluşlarımızda çalışan personelimizin gösterdiği fedakârlığa vurgu yapan İl Müdürümüz Mutlu Kaya çalışanlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti.