…
…
…
…
30 Mart 2021, Salı Kahramanmaraş,Türkiye

Muharip Gaziler Derneği İl Müdürümüzü Ziyaret Etti


Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi pandemi tedbirleri nedeniyle ertelene seçimlerini yeniledi. Dernek Yönetimi seçim sonrası İl Müdürümüz Mutlu Kaya’yı ziyaret etti.

Kahramanmaraş Şube Başkanlığına tekrar seçilen Tayfun ÖZBEK ve yönetim Kurulu üyeleri İl Müdürümüz Mutlu Kaya’yı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Tayfun Özbek pandemi dönemi bile olsa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün ve İl Müdürü Mutlu Kaya’nın Muharip Gazileri yalnız bırakmadığını her an destek verdiklerini belirtti.

İl Müdürümüz Mutlu Kaya Dernek yönetimin seçimlerine katılmış ve dernek üyesi muharip gazilere yaptığı konuşmada davetleri için teşekkür etmişti.

İl Müdürlüğümüze Başkan Tayfun Özbek ve Dernek Yönetiminin yaptığı ziyarette ise duyduğu memnuniyeti belirten İl Müdürümüz Mutlu Kaya, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Tayfun Özbek ve yönetimine teşekkür ederek onlar vatanımız adına Kore’de Kıbrıs’ta savaşarak görevlerini yerine getirdiklerini belirtti. Bundan sonra bizlerin onların hizmetlerini ihtiyaçlarını görerek onlara hizmet etmemiz gerekliliğini vurguladı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Tayfun Özbek İl Müdürümüze plaket takdim etti.