…
…
…
…
26 Mayıs 2022, Perşembe Kahramanmaraş,Türkiye

Mesai Arkadaşımız ve Çocuk Evlerinde Misafirimiz Olan Kızımız Törenle Dünya Evine Girdi


Şehidimizin Mustafa Gökçeli’nin kıymetli emaneti kardeşi Emrullah Gökçeli ile koruma altındayken atanarak memur olan Selda Eren törenle dünya evine girdi.

Diyarbakır-Lice kara yolundaki Mermer Jandarma Karakolu'na 2016'da PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Gökçeli'nin kardeşi Emrullah Gökçeli ile daha önce çocuk evlerinde misafirimiz olan Selda Eren'in nikahı Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde (KAFUM) yer alan Belediye Nikah Sarayında düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Gökçeli ve Eren çiftinin nikah şahitliğini, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Kahraman ile AK Parti Kahramanmaraş eski Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu yaptı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Mutlu Kaya, nikah töreninin ardından yaptığı açıklamada, bakanlık ve devlet olarak her zaman şehitlerimizin emanetleri ve kurumlarımızdan koruma altındayken ayrılıp hayata atılan gençlerimizin yanında olduklarını ve bununla da gurur duyduklarını söyledi.

Aile ve aile kavramının kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren İl Müdürümüz Mutlu Kaya, açıklamasına şöyle devam etti:
"Bugün nikah akdine şahitlik ettiğimiz ve yanlarında her zaman olduğumuz şehidimizin kıymetli kardeşi Emrullah ile bir süre çocuk evlerimizde misafirimiz olan Selda kardeşimizin nikah töreninde olmak bizleri gururlandırdı. Selda kardeşimiz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde büyümüş bir kardeşimiz. Bu nikah bizleri de duygulandırdı ve gururlandırdı. Onların burada yuvalarının birlikteliğinin şahidi olmak ve Sayın Bakanımızın selamlarını iletmek bizler için büyük bir mutluluktur. Mesai arkadaşlarımızla, kendisiyle birlikte kalan arkadaşlarıyla bu gururu yine makamları ali olan şehidimizin kardeşiyle bir birlikteliğinin olması ayrı bir önemliydi. Gerçekten çok duygulu bir ortam. Rabbim birlikteliklerini daim, inşallah ailelerini de saadet içerisinde devam ettiği bir yuva diliyoruz."diyerek sözlerini tamamladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Kahraman ise yaptığı açıklamada şehitlerin emanetlerinin kendileri için çok değerli olduğunu her faaliyette onlarla birlikte olmaya çalıştıklarını evlilik gibi güzel durumların kendilerini ayrıca mutlu ettiğini belirtti.


Kahraman, "O insanlar bizlere emanet. Devletimiz her zaman yanlarında, biz de sivil toplum kuruluşları olarak gençlerimiz ve ailelerimizin yanlarında olmaya çalışıyoruz. Onların mutluluklarına ortak oluyoruz." diye konuştu.
Şehidimizin babası Müslüm Gökçeli ise şehit oğlunu her zaman kalbinde yaşattığını belirterek, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.