…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
08 Mart 2021, Pazartesi Kahramanmaraş,Türkiye

Mercan Ormanları Kahramanmaraş’la birlikte Tüm Türkiye’de


Kahramanmaraş Valiliğimiz Koordinesinde, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü ile Kahramanmaraş Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün organize ettiği Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun’un, İlimizde bulunan Kadın Sivil Toplum Kuruluşlarının katıldığı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Mercan Ormanına ilk fidanlar dikildi.

Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç, Kahramanmaraş Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya tören katıldı.

Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk adına Mercan ormanına fidan dikimi gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Mutlu Kaya Program sonrası yaptığı açıklamada;

İlimizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle şu an birçok program gerçekleştiriliyor. İl Müdürlüğümüz çalışanları bu günün kadınlara yakışır bir şekilde kutlanması için gereken tüm özeni gösterdiğini belirtti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mercan Ormanın da bunun bir göstergesi olduğunu belirten İl Müdürümüz Mutlu Kaya tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü İl Müdürlüğümüz çalışanları ve kendi adıma bir kez daha kutlarım diyerek sözlerini tamamladı.