…
…
…
…
29 Kasım 2021, Pazartesi Kahramanmaraş,Türkiye

Maaş Ödemesi Promosyon Protokolü İmzalandı


Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Türkiye İş Bankası arasında çalışanların maaş ödemeleri protokol anlaşması imzalandı.

İl Müdürlüğü çalışanlarının 2022 – 2025 yılları arasında alacağı maaşlarının yapılan ihalede en yüksek promosyon verme taahhüdünde bulunan İş Bankası Kurtuluş Şubesi kazandı. Protokol imza törenine İl Müdürümüz Mutlu Kaya ile Kurtuluş Şube Müdürü Sohbet Dinç tarafından imzalandı.

İl Müdürümüz Mutlu Kaya yaptığı açıklamada; “2018-2021 yıllarını kapsayan ve bir başka bankanın verdiği promosyon 1460 TL iken yeni yapılan bu anlaşmayla 3 katına çıkarak çalışanlarımıza İş Bankası 4510 TL promosyon ödemesi gerçekleştirecek. Hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

Kurtuluş Kahramanmaraş Şube Müdürü Sohbet Dinç ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının dezavantajlı vatandaşlarımıza hizmet sunulduğunu biliyoruz. Banka olarak çalışanların motivasyonunun yüksek olması anlamında yapılan ihalede promosyon olarak verebileceğimiz en yüksek miktara çıktık. Üç yıl İl Müdürlüğünde çalışanlarla birlikte olacağız bizde hayırlı olmasını temenni ederiz dedi.