…
…
03 Haziran 2022, Cuma Kahramanmaraş,Türkiye

Koruyucu Ailesi Oldukları Çocuk İçin Sünnet Merasimi Yaptılar


Çöplü Ailesi İl Müdürlüğümüze başvuru yaparak koruma ve bakım altında kalan çocuğumuza koruyucu aile oldu. İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Koruyucu Aile Eğitimlerini tamamlayan Çöplü Ailesi yanına koruma ve bakım altında olan çocuğumuz yerleştirildi.

Koruyucu ailesiyle mutlu bir aile ortamına kavuşan çocuğumuz bugünde sünnet oldu.

Çöplü Ailesi,  İl Müdürlüğümüzün yürüttüğü Koruyucu Aile tanıtımlarından öğrendikleri koruyucu aile hizmet modelimizle iki çocuğumuza sıcak bir yuva olmuşlardır.

Koruyucu aile olmalarıyla 2 çocuğa yuva olan Çöplü Ailesi küçük yavrumuzu sünnet ettirmek için başvuru yaptıklarını ve sünnet için büyük bir heyecanla alış veriş yaptıklarını, bugünde Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde sünnet işleminin gerçekleştiğini belirtti.

Kirvelerinin Mutlu Kaya olmasını talep ettiler

İl Müdürümüz Mutlu Kaya,

“Sünnet, inancımızda ve geleneklerimizde çok önemli bir yer tutmaktadır. Bunu gerek Geleneksel Sünnet Şölenleri ile gerekse ailelerin sünnet yaşına gelen çocukları bir an önce sünnet ettirmesiyle görmekteyiz Koruyucu ailemizin heyecanı ve mutluğuna ortak olmak bizleri gururlandırdı. Sünneti yapılan çocuğumuza sağlıklı güzel bir hayat temenni ediyorum.