…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
19 Mart 2024, Salı Kahramanamraş, Türkiye

Kahraman Gazilerimiz ve Aileleri ile İftarda Buluştuk


Sayın Valimiz Mükerrem Ünlüer, eşi Dr. Selma Ünlüer hanımefendi ve İl Müdürümüz M.Ferdi Bozkurt, iftar programında kahraman gazilerimiz ve aileleriyle bir araya geldi.

Programa, Sayın Valimiz Mükerrem Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer Hanımefendinin yanı sıra Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Tuba Köksal, Mehmet Şahin, İrfan Karatutlu, İl Müdürümüz M.Ferdi Bozkurt, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İlçe Belediye Başkanları, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli, Türkiye Muharip Gaziler Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek, kamu kurum müdürleri, gazilerimiz ve aileleri katıldı.

Ramazan ayının manevi atmosferinde iftar sofrasında gazilerimiz ve kıymetli aileleriyle bir arada olmaktan büyük gurur duyduğunu ifade eden Sayın Valimiz Mükerrem Ünlüer, “Aziz vatanımız uğruna canı pahasına mücadele etmiş ve bu yolda şehit olmayı göze almış kahraman gazilerimizin vatanı için verdiği mücadele hiçbir şeyle ölçülemez. Sizlerin emanet ettiği bu vatana sahip çıkacağız ve ülkemizi en güçlü şekilde geleceğe taşımak için el birliğiyle çalışmalarımızı yürüteceğiz. Devletimizin kapısı değerli gazilerimiz ve kıymetli ailelerine her zaman açıktır.  Bu vesile ile vatanımızın birlik ve bütünlüğünün korunması, ülkemizin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi Allah’tan rahmet, gazilerimize ve kıymetli ailelerine ise sağlık ve afiyet diliyorum.” diye konuştu.