…
…
…
…
…
…
01 Nisan 2022, Cuma Kahramanmaraş,Türkiye

Kadın Kooperatiflerine Yönelik Pazarlama ve E-Ticaret Eğitimi


İlimizde üretim yapan ve ülkemize katma değer katan kadınlarımıza İl Müdürlüğümüz ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi işbirliğinde pazarlama ve e ticaret eğitimi düzenlendi.

İl Müdürlüğümüz Necip Fazıl Kısakürek Konferans salonunda düzenlenen eğitimi Sütçü İmam Üniversitesi öğretim üyeleri Prof.Dr.İsmail Bakan "Pazarlama", Prof.Dr.Burcu Erşahan "E Ticaret" eğitimi verdi.

Düzenlenen eğitimle kadınlar sosyal medyadan satış yapma ve dijital pazarlama alanında kendilerini geliştirebilmeleri pazarlama tekniklerini öğrenme ve kullanması amaçlanmaktadır.

Eğitim öncesi İl Müdürümüz Mutlu Kaya yaptığı konuşmada;

“Kadınları, üretim hayatında ve ekonomik hayatta güçlü bir aktör kılmak amacıyla, Sayın Valimizin liderliğinde ve İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda İl Ticaret Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile eşgüdüm içerisinde çalışmalar yürütmekteyiz.

Bakanlığımızın hedef ve talimatları doğrultusunda İlimizde “Kadın Kooperatifçiliği Çalışma Grubu” oluşturduk ve kadın kooperatiflerimize ziyaretler gerçekleştirerek, kadın kooperatifçiliğini geliştirme hususunda Devletimizin hedeflerini ve kararlılığını saha ile paylaştık. Bu çerçevede paydaş kurumlarımızla birlikte Kadının güçlendirilmesi, kooperatifçiliğe giriş ve muhasebe, ürün geliştirme ve girişimcilik, pazarlama-markalaşma ve elektronik ticaret, kooperatifçilik, pazarlama, sosyal güvenlik, girişimcilik, ürün geliştirme ve finansal okuryazarlık ve kadınların ekonomik güçlendirilmesi konularında eğitimler düzenledik” dedi.

İl Müdürümüz Mutlu Kaya “kooperatif üyelerimiz ve paydaş kurumlarımızın temsilcileri de bugün burada bulunuyor. Bu önemli hedefe sağlamış olduğunuz katkıdan dolayı tüm paydaş kurum temsilcilerimize ve kooperatif üyelerimize teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Eğitimlerin tamamlanması sonrasında katılımcılara sertifikalarını Sayın Valimizin Eşi Sevilay Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanımızın Eşi Leyla Güngör takdim etti.