…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
05 Ağustos 2020, Çarşamba Kahramanmaraş,Türkiye

İl Müdürümüz Mutlu Kaya Bayram Ziyaretlerinde Bulundu


İl Müdürümüz Mutlu Kaya Kurban Bayramı münasebetiyle Bakanlığımızın hizmet modellerinden yararlanan vatandaşlarımızı konutlarında ziyaret ederek onların ve ailelerinin Kurban Bayramlarını kutladı.

Bayramın birinci günü İl Müdürümüz Mutlu Kaya Bakanlığımız hizmet modellerinden yararlanan Asel Köse ve ailesine ziyaret ederek Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk’ un selamlarını iletirken çocuklarımıza çeşitli bayram hediyeleri verdi. Ayrıca ailemizin Kurban Bayramını kutladı.

İkinci günü İl Müdürümüz Mutlu Kaya Kurban Bayramı münasebeti ile İdlib Şehidimiz P. Uzm.Çvş. Ahmet Saygılı'nın ve J.Uzm.Çvş Erkan İmalı'nın kıymetli ailelerini ziyaret ederek Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk’ un selamlarını iletti. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar dileyen İl Müdürümüz ailemizin Kurban Bayramını tebrik etti.

Üçüncü günü Çocuk Evlerimizde misafir olarak kalan geleceğimizin teminatı gençlerimiz ve Çocuk Evlerinde çalışan mesai arkadaşlarımıza bayram ziyaretinde bulunan İl Müdürümüz Mutlu Kaya gençlerimizin ve çalışanlarımızın Kurban Bayramlarını kutlarken gençlerimiz örf, adet ve törelerimizde yer edinen bayramlık ikram olarak, İl Müdürümüz Mutlu Kaya’ ya şeker ve kolonya ikramında bulundu.

Ayrıca İl Müdürlüğümüzde görev alan mesai arkadaşlarımızı Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde odalarında ziyaret eden Kaya çalışanlarınızın geçmiş Kurban Bayramlarını tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.