…
…
…
…
08 Mayıs 2022, Pazar Kahramanmaraş,Türkiye

Huzurevimizin Sakinleri Anneler Gününde Yalnız Kalmadı


Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, eşi Sevilay Coşkun Kahramanmaraş Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezimizde kalan Ulu Çınarlarımız için hazırlanan Anneler Günü Etkinliğinde bir araya geldi.

 

Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, eşi Sevilay Coşkun Huzurevi sakinleriyle bir süre hasbihal ederek ”Sizlerle beraber olmaktan mutluyuz, bu vesileyle siz annelerimizin ve tüm annelerimizin anneler gününü kutlarız. Milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan siz annelerimize her zaman minnettarız. 
 Annelerimiz bizim her daim başımızın tacıdır. Devletimiz, annelerimiz kadınlarımız için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda” diye konuştu. 
 
Programa Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Eşi Sevilay Coşkun Hanımefendi, İl Müdürümüz Mutlu Kaya ve Eşi Öznur Kaya ile Huzurevimiz Sakinleri ve çalışanları katıldı.

 

Program sonrasında bir açıklama yapan İl Müdürümüz Mutlu Kaya;

 

Anneler günü vesilesiyle Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun’a Eşi Sevilay Coşkun Hanımefendiye Huzurevimizde kalan çınarlarımızı yalnız bırakmadığı için minnettarız. Annelik sevgidir. Sevgi emek, fedakarlık, merhamet gibi hasletlerden bir araya gelmiştir. Ama Annelik bununda ötesindedir. Bu vesileyle öncelikle kuruluşlarımızda kalan annelerimizin, kendi annemin, eşimin, çalışanlarımızın ve tüm annelerin 8 Mayıs Anneler Gününü kutlarım” dedi.