…
…
…
…
…
23 Mayıs 2020, Cumartesi Kahramanmaraş,Türkiye

Huzurevi Sakinimiz Ali Kozan Bayram İkramiyesini Milli Dayanışma Kampanyası'na Bağışladı


İl Müdürlüğümüze bağlı Kahramanmaraş Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rahabilitasyon Merkezinde yaşamını sürdüren 83 yaşındaki Ali Kozan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiye’m" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na Ramazan Bayramı için kendisine ödenen bayram ikramiyesini bağışladı. Ali Kozan yaptığı açıklamada, bin liralık ikramiyeyi bağışlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kahramanmaraş Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan Ali Kozan'ın, bin liralık bayram ikramiyesi huzurevi çalışanlarınca "Milli Dayanışma Kampanyası" hesabına yatırıldı.

Dekontu kendisine teslim edilen Ali Kozan, "Allah, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan razı olsun. Belki beni bir ikramiyem bir fakir fukaranın derdine çare olur. Devletimizin gölgesinde oturuyoruz. Aziz vatanımıza, yurdumuza, ordumuza, polisimize ve İslam alemine huzur, sağlık, birlik ve beraberlik versin." dedi.

Kahramanmaraş Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürümüz Mutlu Kaya ise Ali Kozan'ın bayram ikramiyesiyle ile yapmış olduğu bu anlamlı desteğin kendilerini ve çalışanları duygulandırdığını belirtti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un selam ve teşekkürlerini Ali Kozan'a ileten İl Müdürümüz Mutlu Kaya, "Yaşlılar bizim başımızın tacıdır. Ben Kahramanmaraş Huzurevimizde kalan Ali amcamıza kampanyaya yaptığı değerli katkı için teşekkür ediyor. Tüm büyüklerimizi gönülden selamlıyorum. Bu vesile ile de başta büyüklerimiz olmak üzere tüm halkımızın mübarek ramazan bayramlarını da tebrik ediyorum." diye konuştu.