…
…
…
…
…
…
10 Mayıs 2020, Pazar Kahramanmaraş,Türkiye

Her İnsanın Sırrı, Sırdaşı, Dostu, Arkadaşı ANNE!


Sevgi, saygı, merhamet, sabır ve fedakârlık gibi yüce hasletlerin sembolü olan annelerimiz, şefkat dolu yürekleriyle, sağlıklı, huzurlu ve barış dolu bir toplum yaşantısının tesis edilmesinde de önemli rol oynamaktadır.

Sayın Valimiz Vahdettin Özkan, Vali Yardımcımız Fatih Damatlar, İl Müdürümüz Mutlu Kaya, Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Birimi çalışanlarıyla birlikte şehit aileleriyle eşleştirilen kamu yöneticileri 278 şehit yakını ailemizi ziyaret ederek onların anneler gününü kutlanarak, Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk’ un selamlarını iletti.

İl Müdürümüz Mutlu Kaya Şehit annelerinin ve tüm annelerin anneler gününü kutlarken ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada;

Peygamber Efendimiz ‘in, "Cennet annelerin ayakları altındadır" Hadis-i Şerifini hatırlatan İl Müdürümüz Mutlu Kaya sözlerini şöyle sürdürdü:

Acılarımızı azaltan, sevinçlerimizi çoğaltan, giymeyip giydiren, evlatlarının başarısı, huzuru ve mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan annelerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.

Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, ahirete irtihal eden annelerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum" dedi.