…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
08 Mart 2022, Salı Kahramanmaraş,Türkiye

Güçlü Kadın Güçlü Toplum Temalı Kadın Buluşmaları


8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle; Valiliğimiz Koordinasyonunda, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Aile, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz iş birliğinde, “Güçlü Kadın Güçlü Toplum” temalı kadın buluşmaları kahvaltı programı düzenlendi.

Programda, Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve eşi Leyla Güngör, sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcilerine karanfil takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladılar.

Programın açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, sevgi ve fedakarlıklarıyla hayatımızın her anını güzelleştiren kadınlarımızın, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun en önemli unsuru olduklarını ifade ederek, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti.

Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun ise “Bir toplumun temel taşı aile, aile kurumunun temel taşı ise kadınlarımızdır. Hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız; huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların da temelidir.

Bugünün Türkiye’sinde ise kadınlarımız annelik vasfının dışında, eğitimden sağlığa, edebiyattan sanata kadar her alanda üstlendiği sorumlulukla, Türk Milletinin geleceğe güvenle bakmasının teminatı olmuşlardır.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü” vesilesiyle sizlerle bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyor; emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten tüm kadınlarımızın, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü” tebrik ediyorum” dedi.