…
…
…
…
01 Kasım 2019, Cuma Kahramanmaraş,Türkiye

Gençlerimiz İş İnsanlarıyla Buluştu


Kahramanmaraş Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği(MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu tarafından verilen akşam yemekte İlimizde bulunan sanayici ve İş insanları koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımızla bir araya geldi.

Yemeğe koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımız, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Müdürümüz Mustafa Kaplan, MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu ve MÜSİAD Kahramanmaraş Yönetim Kurulu ile Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Ahmet Metin Ağırbaş ve personeli katılım sağladı.

Yemek sonrası konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör çocuklarımızın her daim yanlarında olduğunu onların bir abisi kardeşi olduğunu ve onların yaşlarında iken yaşadığı güzel anılarını çocuklarımıza aktardı.

Kahramanmaraş Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği(MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ise yaptığı konuşmada işyerlerinin çocuklarımıza her daim açık olduğunu korunma kararı sonrasında kendilerini iş imkanları sunabileceklerini belirten Sami Kervancıoğlu programa katılım sağladıkları için çocuklarımıza teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Program sonrasında İl Müdürümüz Mustafa Kaplan yaptığı açıklamada;

“Şehrimiz iş insanlarının her daim kurumumuzun ve özelliklede çocuklarımızın yanında olduğunu biliyoruz ve bunu bize birçok kez gösterdiler. Bu programla da çocuklarımız iş insanlarıyla tanışarak kurum bakımından ayrıldıktan sonra özel sektörde neler yapabileceklerini görmeleri güzel oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve organizasyonu yapan MÜSİAD Şube Başkanı Sayın Sami Kervancıoğlu’ na teşekkür ederim” dedi.