…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
16 Temmuz 2020, Perşembe Kahramanmaraş,Türkiye

Dereceye Giren Çocuklarımız Ödüllerini Aldı


İl Müdürlüğümüze bağlı çocuk evlerimizde misafir olarak kalan çocuklarımız arasında “Gençlerimizin Gözüyle 15 Temmuz” konulu resim ve şiir yarışması düzenlendi.

Çocuklarımızın yoğun ilgi gösterdiği yarışmada dereceye giren Resim Alanın da;

  1. Kübra Delikanlı
  2. Sude Naz Severdim
  3. İlknur Koç

Mansiyon : Mertcan Domurcuk, Kader Avan

Şiir Alanın da

  1. Fayat Ceylan
  2. Mine Yüksek
  3. Gizem Yüksek

Mansiyon : Besra Göle, Sude Naz Severdim

isimli çocuklarımız ödül almaya hak kazandı. Çocuklarımıza ödüllerini İl Müdürümüz Mutlu Kaya takdim etti.

Çocuklarımız yaptıkları açıklamada İl Müdürümüz Mutlu Kaya’ ya teşekkür etti.

İl Müdürümüz Mutlu Kaya 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada;

İl Müdürlüğümüz bu yıl yaptığı faaliyetlerle 15 Temmuz’ un gelecek nesillere aktarılmasına yönelik çalışmalar yaptı. Bizler de 15 Temmuz’ u unutmayacağız, unutturmayacağız. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Bu millet o gece Bayrağı indirtmedi, ezanımızı dindirtmedi. 15 Temmuz günü köprüden yayınlanan bir video da vatandaşımız diyor ya “insan bir kere ölür, o zaman şerifinle öleceksin” işte ülkemiz de şerefiyle ölmek için milyonlar sokağa indi ama Allah-u Teala 251 kişiyi şehitlik makamına layık gördü” dedi

İl Müdürümüz Mutlu Kaya: "15 Temmuz ile ilgili çocuklarımız, Çanakkale Türküsü, Ez Oğlum ve 15 Temmuz Marşını kendileri çalıp söyleyerek 27 farklı mekanda klip hazırladılar. Sosyal medya hesaplarımızda vatandaşlarımıza duyuruyoruz. Bu gençlerimizin 15 Temmuz bilinciyle yetişmesi ve unutmaması, topluma 15 Temmuz ile ilgili, bu ülkenin birlik ve beraberliğiyle ilgili mesaj vermesi bizim için çok kıymetli. Buradan yine 15 Temmuz şehitlerimize ve Tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet kalanları biz Türk Milletine sabırlar diliyorum” " diyerek sözlerini tamamladı.