…
…
…
…
16 Ağustos 2022, Salı Kahramanmaraş,Türkiye

Başkonuş Yaylasında Huzur Buldular


Kahramanmaraş Şehit Hakan Duyğal Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan 50 huzurevi sakinlerimiz İl Müdürlüğümüz ile Eğitim Gönüllüsü Süreyya Erdoğanyılmazın işbirliği ve ev sahipliğinde Başkonuş Yaylasında huzur buldular.

Burada huzur evi sakinleri gönüllerince eğlendi.

Eğitim Gönüllüsü Süreyya Erdoğanyılmaz, büyüklerimizin gözlerindeki mutluluğuna ortak olduk inşallah bu buluşmaları geleneksel hale getireceğini” belirtti.

İl Müdürümüz Mutlu Kaya ise; “Huzurevlerimizin şehrimizde bulunduğu yerler sakin olsa da şehrin bir karmaşası var. Ondan kurtulup bu doğal güzelliklere gelen değerli büyüklerimiz bu organizasyondan memnun kaldılar. Bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimizin eşi Sevilay Coşkun Hanımefendiye şükranlarımı sunarım. Ayrıca değerli büyüklerimizi misafir eden Eğitim Gönüllüsü Süreyya Erdoğanyılmaz’a ve Başkonuş Yaylasında işletmecileri ile burada yaşlılarımıza hizmet sunan tüm çalışanlarına teşekkür ederim” dedi. 

Yaşlı Temsilcimiz Mehmet Nuri Altıparmak ise; “Bizleri burada ağırlayan Erdoğanyılmaz ailesine çok teşekkür ederim”dedi.

Yaşlılarımızdan Fahrettin Amcamız; Bizleri, misafir eden bu programı organize eden İl Müdürlüğümüze, yaylada bu güzel tesisleri yapan işletme sahiplerine teşekkür ederim” dedi.

Huzurevi sakinlerimiz yaylada yetiştirilen geyikleri beslerken ata binip, tren ile yaylada tur attılar.İl Müdürlüğümüzün bir çok faaliyetinde destek sunan Müzisyen Zafer Atagülün seslendirdiği şarkılarla eğlenen yaşlılarımız için tertip edilen akşam yemeği sonrası Yaşlı Temsilcimiz Mehmet Nuri Altıparmak’ın yaptığı yemek duasıyla program tamamlandı.

Programda yaşlılarımıza Kahramanmaraş Valimiz Sayın Ömer Faruk Coşkun' un Eşi Sevilay Coşkun Hanımefendi, Süreyya Erdoğanyılmaz, İl Emniyet Müdürümüz Salim Cebeloğlu’nun Eşi Nurdan Cebeloğlu , Garnizon Komutanı Emin Mehmet Terzioğlu’nun Eşi Nurten Terzioğlu, İl Müdürümüz Mutlu Kaya ve eşi Öznur Kaya eşlik etti.