…
…
…
13 Temmuz 2020, Pazartesi Kahramanmaraş,Türkiye

Bakanlığımız İl Müdürleri Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi


Bakanlığımızın Kahramanmaraş’ ta hizmetlerini vatandaşlarımıza ulaştıran Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ve İş Kurumu İl Müdürlerimiz arasında aylık Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. İl Müdürlerimizin katıldığı Aylık Koordinasyon Toplantısı İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda düzenlendi.

Toplantı Gündemi;

15 Temmuz

TAMP

Şehit Ailelerimize Ziyaretler

Pandemi Süreci

Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmaları olarak belirlendi.

Covid 19 tedbirleri dikkate alınarak gerçekleştirilen toplantıda, Cumhurbaşkanlığımız himayesinde Valiliğimiz koordinasyonunda planlaması yapılan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamalarında İl Müdürlüklerimizin Demokrasi Meydanında gerçekleştireceği faaliyetler değerlendirildi.

Bununla beraber ilimizde bulunan 423 şehit yakınımızın eşleştirildiği Kamu Temsilcilerinin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve Kurban Bayramında yapacakları ziyaret programı değerlendirildi.

İl Müdürlüklerimizin pandemi sürecinde, vatandaşlarımıza ve işletmelere ulaştırdığı sosyal yardımlarla birlikte VEFA Sosyal Destek grubunda çalışanlarımızın sunduğu hizmetler bu hizmetler sonucunda vatandaşlarımızdan alınan geri dönüşler görüşüldü.

Ayrıca Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Mutlu Kaya, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Harun Akbalaban, İş Kurumu İl Müdürü Ali Yüce, İl Müdürlüklerimizce yürütülen projelerin son durumları hakkında bilgi paylaştı. İl Müdürlüklerimizin ilimizde planladığı projeler hakkında da istişarelerde bulundular.

 

Aylık İl Müdürleri Koordinasyon Toplantısı 11 Ağustos 2020 tarihinde TAMP’ a (Türkiye Afet Müdahale Programı) uygun olarak güncellenen İl Müdürlüklerimizin KAMP’ta ki (Kahramanmaraş Afet Müdahale Programı) görevlerinin değerlendirilmesi kararı alınarak toplantı tamamlandı.