…
…
…
10 Haziran 2023, Cumartesi Kahramanmaraş,Türkiye

Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş AFAD Koordinasyon Merkezinde Düzenlenen Toplantıya Katıldı


Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, göreve gelir gelmez ilk saha ziyaretini depremin yaşandığı Kahramanmaraş’a gerçekleştirdi. Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Kahramanmaraş'ta ilk olarak AFAD Koordinasyon Merkezi'ne giden Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, yetkililerden çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Burada katılımcılara gerçekleştirdiği konuşmasında;

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin üzerinden 125 gün geçtiğini anımsatan Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın önderliğinde hükümet olarak ilk andan itibaren deprem bölgesinde vatandaşlarımızın yanında ve acılarına ortak olduk. Yaralarını sarmak için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz." dedi.

AFAD Koordinasyon Merkezinde düzenlenen toplantı, Tarım ve Orman Eski Bakanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sayın Vahit Kirişçi,  Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Tuba Köksal, Mehmet Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Bakanlık yetkilileri, İl Müdürümüz Mutlu Kaya ve Koordinasyon Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.