…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
22 Şubat 2022, Salı Kahramanmaraş,Türkiye

Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Ergüneş İlimizde Bir Takım Ziyaretlerde Bulundu


Tamamlayıcı Sosyal Uyum Yardımı Projesi (T-SUY) Bölgesel Bilgilendirme toplantısına katılmak üzere ilimize gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Ergüneş, Valiliğimizi ziyaret etti.

Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Ergüneş ile Valilik Makamında bir süre görüşen Valimiz Ömer Faruk Coşkun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Ergüneş ise Valimiz Sayın Ömer Faruk Coşkun’a nazik kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Bakan Yardımcısı Sayın İsmail Ergüneş’e ziyaretlerinde, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili M.Cihat Sezal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Mehmet Demircioğlu ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Mutlu Kaya da eşlik etti.

Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Ergüneş Büyükşehir Belediyemizin Bakanlığımızla yürüttüğü Yaşlı Destek Sistemi idare merkezi ve atölyelerine ziyarette bulunarak YADES hakkında bilgi aldı.

Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Ergüneş yaptığı açıklamada

“Kahramanmaraş’ta bulunmaktan dolayı duymuş olduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Bakanlığımız ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ortak ürünü olan Akıllı Yaşlı Bakım ve Koordinasyon Merkezi ile 65 yaş üzeri vatandaşlara yönelik düzenlenen atölyeleri ziyaret ettik. Özellikle yaşlı vatandaşlarımıza yönelik yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum. Burada 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın yeteneklerine şahitlik ettik. Kültür ve edebiyatın başkenti olan Kahramanmaraş’ı çok sevdiğimizi ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

İl Müdürlüğümüzü ve bağlı kuruluşlarımızı da ziyaret eden Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Ergüneş, Sosyal Yardımlar Genel Müdürümüz Mehmet Demircioğlu İl Müdürlüğümüz çalışanlarıyla tek tek tanışarak “mesai arkadaşlarımıza gösterdikleri azim ve özen için çok teşekkür ederim” dedi.

İl Müdürlüğü ziyareti sonrasında Onikişubat Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezimizden hizmet alan engellilerimizle bir araya gelen Bakan Yardımcımız engellilerimizin el emeği göz nuru el işlerini inceledi. Engellilerimiz Sayın Bakan Yardımcımıza el emekleri bir hediye sundular.

Sonrasında Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezimizde hazırlanan programa katılan Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Ergüneş ve Sosyal Yardımlar Genel Müdürümüz Mehmet Demircioğlu engellilerimizin hazırladığı gösterileri izledi. Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Ergüneş engellilerimize teşekkür ederek başarılar diledi.

Düzenlenen etkinliklere Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Ergüneş, Milletvekilimiz M.Cihat Sezal, Sosyal Yardımlar Genel Müdürümüz Mehmet Demircioğlu, Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Müdür Yardımcılarımız, Kuruluş Müdürlerimiz, engellilerimiz, engelli ailelerimiz ve çalışanlarımız katıldı.