…
…
…
…
…
08 Ağustos 2022, Pazartesi Kahramanmaraş,Türkiye

Ailemiz Büyüyor


Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz yeni işe başlayan çalışma arkadaşlarımız ile büyüdü.

İl Müdürlüğümüze ataması gerçekleşen takım arkadaşlarımız aldıkları oryantasyon eğitimleriyle hizmet modellerimizden yararlanan vatandaşlarımıza hizmet etmek üzere görev yerlerine gittiler.

Yapılan Oryantasyon eğitimleri öncesinde İl Müdürümüz Mutlu Kaya yaptığı konuşmada;

“Biz Büyük Bir Aileyiz sizlerde bu aileye katılarak bu ailenin daha da büyümesini sağladınız. Memuriyetinizin bu ilk günlerinde heyecanlısınız bu heyecanın emekli oluncaya kadar kaybetmeden kanunlara uyarak bu ülkeye hizmet sunmanızı dileriz” dedi.

İl Müdürümüz Mutlu Kaya sözlerini “Sizlerin sadece bu kuruma girince değil dışarıdaki hayatınızda da bir temsiliyetiniz var. Hizmet sunduğumuz vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu ülkemizin dezavantajlı kesimlerini oluşturmaktadır. Onlara karşı nezaketinizi asla kaybetmeyin biz devletin şefkat eliyiz. Yapacağınız işlemlerde kanun yönetmelik vs. asla terketmeyiniz. Liyakatinizin bu ülkeye hizmet etmek olduğunu asla unutmayınız” diyerek sözlerini tamamladı.

İl Müdürlüğümüze bağlı birimlerin yaptığı sunum ve önemli bildirimler sonunda 3 gün süren eğitimler aile fotoğrafı çekimleriyle tamamlandı.