…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
03 Kasım 2021, Çarşamba Kahramanmaraş,Türkiye

3 Aralık Engelliler Gününde Özel Çocuklarımızın Programları


3 Aralık Engelliler Gününde il müdürlüğümüzden hizmet alan engellilerimizle birlikte düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezimizden hizmet alan engellilerimizin hazırladığı etkinliğe Sayın Valimizin eşi Sevilay Coşkun Hanımefendi, Büyükşehir Belediye Başkanımızın eşi Leyla Güngör, Başsavcımızın eşi Ebru Yazıcı, İl Jandarma Komutanımızın eşi Belma Özduran, Doç.Dr. Gülnaz Gültekin, İl Müdürümüzün Eşi Öznur Kaya, İl Müdürümüz Mutlu Kaya ve özel çocuklarımız ile aileleri katıldı.

Etkinlikte özel çocuklarımız hazırladıkları gösterileri sunup, şiirler okudular. Doç.Dr. Gülnaz Gültekin özel çocuklarımız için bir şarkı seslendirirken özel çocuklarımız sahnede gönüllerince dans edip eğlendiler.

Sahne etkinlikleri sonrasında bu güne özel hazırlanan pasta Sayın Valimizin eşi Sevilay Coşkun Hanımefendi, Büyükşehir Belediye Başkanımızın eşi Leyla Güngör ve özel çocuklarımız tarafından kesildi.

Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezimizden hizmet alan çocuklarımızın hazırladığı programa İl Müdürümüz Mutlu Kaya, İl Müdür Yardımcımız Bayram Paksoy, kuruluş müdürlerimiz ve çalışanlarımız katıldı.

Sinevizyon gösterileri, sahne performanslarının yeraldığı programlar aile fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.