…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
23 Nisan 2021, Cuma Kahramanamraş,Türkiye

23 Nisan Doğumlu Çocuklarımızın ve Tüm Çocukların Bayramlarını Kutladık


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, sosyal ekonomik destek hizmet modelimizden yararlanan çocuklarımızdan 23 Nisan doğumlu olan çocuklar bu özel günlerinde unutulmadı.

Bakanlığımız sosyal ve ekonomik destek hizmet modelinden yararlanan çocuklarımızdan 23 Nisan da doğan çocuklarımıza doğum günü sürprizi yapıldı.

İl Müdürlüğümüz idarecileri ve bağlı Sosyal Hizmet Merkezlerimiz 23 Nisan'da doğan çocuklarımızın hem doğum günlerini hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladılar. Yapılan sürpriz karşısında çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Doğum günü Programına katılan  Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir yaptığı açıklamada çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturmak adına böyle bir doğum günü kutlaması yapan İl Müdürümüz Mutlu Beye teşekkür ederim. Her gün çocuklarımızı anıp her gün yanlarında olmak isteriz ama bunu bugün yapmak nasip oldu” dedi.

İl Müdürümüz Mutlu KAYA da yaptığı konuşmada “Geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Sayın Bakanımızın talimatlarıyla her zaman onların yanlarında olmaya ve özel günlerde bu tarz olumlu farkındalık çalışmalarımıza önem veriyoruz.” dedi

Bayram kapsamında diğer bir etkinlik de, Çocuk Evleri Sitemizden hizmet alan çocuklarımız ile birlikte gerçekleştirildi. Çocuk Evleri Sitesinde Ramazan ayının maneviyatına da uygun olarak gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar ile hep birlikte iftar edildi ve geleneklerimizde önemli bir yeri olan Hacivat ve Karagöz orta oyunu çocuklarımız için özel olarak sergilendi.