…
…
…
…
…
…
…
…
11 Aralık 2023, Pazartesi Kahramanmaraş,Türkiye

2023 Ekim-Kasım Sosyal Hizmet Merkezleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı


2023 Ağustos-Eylül Sosyal Hizmet Merkezleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Elbistan Sosyal Hizmet Merkezimiz ev sahipliğinde İl Müdürümüz Mutlu Kaya başkanlığında Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlendi.

Toplantıya İl Müdürümüz Mutlu Kaya Başkanlık yaparken, İl Müdür Yardımcılarımız Fatih Demirdöğen, Mustafa Kaplan, Şube Müdürlerimiz Fatih Eroğlu, Gözde Cerit, Mutlu Aslantürk ve 9 Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz katıldı.

İlimiz genelin SHM müdürlerimizin kuruluşları hakkında yaptıkları sunumlar sonrası İl Müdürü yardımcılarımızın yaptığı değerlendirmelerle toplantı tamamlandı.

Toplantısı sonrası İl Müdürümüz Mutlu Kaya yaptığı açıklamada;

Nerdeyse 4 yıldır gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarla kuruluşlarımızın sunduğu hizmetlerin daha üst bir seviyeye çıkmasını sağladık. Yapılan faaliyetlerle de vatandaşımızın önce gönlüne dokunurken sonrada derdine deva olabilmek için çaba sarf ettik” dedi.

İl Müdürümüz Mutlu Kaya sözlerini “Biz Büyük Bir Aileyiz sloganına layık olmak için ilimizde bulunan 900 e yakın personelimizle 18 kuruluşumuzda hizmetlerimiz sürdürüyoruz. Bu kuruluşlarımızın direk vatandaşımıza dokunan kısmı ise 9 SHM’mizdir” diyerek sözlerini tamamladı.

İl Müdürümüz Mutlu Kaya toplantı sonrası Elbistan Sosyal Hizmet Merkezi çalışanlarımızla bir araya gelerek çalışanlarımızla sahada yapılan çalışmalar hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulundu.