…
…
…
…
…
…
…
…
…
01 Ekim 2020, Perşembe Kahramanmaraş,Türkiye

1 Ekim Yaşlılar Gününü Yaşlılarımızla Kutladık


İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımızda misafirimiz olan yaşlılarımıza yönelik sosyal etkinlikler düzenledi. Yaşlılarımız etkinlik kapsamında film izledi, düzenlenen canlı konsere eşlik etti. Etkinliğe Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’de video konferans yöntemiyle katılarak yaşlılarımızın 1 Ekim Yaşlılar gününü kutladı.

İl Müdürümüz Mutlu Kaya yaşlılarımızın 1 Ekim Yaşlılar gününü kutlarken program sonrası yaptığı açıklamada;

"Yaşlılarımız, geçmiş yılların bilgi birikimi ve tecrübesini bizlere aktaran, milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak ve bunları gelecek nesillere aktararak kuşaklar arasında bir köprü görevi üstlenen bizim en kıymetli hazinemizdir. Yaşlılarımızın ‘1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımla ellerinden öpüyorum" dedi.

Gençken Yaşlılığınıza Ömür Saklayın

İl Müdürlüğümüz bağlı kuruluşlarımızda misafirimiz olan yaşlılarımızın toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, her şeyi yapmaya çalışmaktadır. Burada Genç iken yaşlılığına Ömür Saklayan yaşlılarımızın yaşam kalitesinin daha yüksek olduğunu görüyoruz ve bir gün hepimiz yaşlanacağız. Diyoruz ki gençken yaşlılığınıza ömür saklayın.

Yaşlılarınızın Yaşam Kalitesini Arttırmak İçin Çalışıyoruz

Onların Yaşlılarımızın yaşam kalitesini arttırmak için mesai harcamaktayız. Yaşlılarda yaşam kalitesini etkileyen faktörlerin bilinmesi yaşlıların, sağlığı koruyucu ve geliştirici davranışlar sergilemelerinde, sosyalleşmeleri ve mutlu olmalarında önem taşımaktadır. Yaşlılarımız için yaşamın uzunluğu kadar kalitesinin önemli olduğunun farkındayız ve bu kalitenin artırılması için çalışanlarımızın eğitimlerine önem verirken binalarımızı da bu yönde düzenliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.