…
29 Ağustos 2023, Salı Izmir - Türkiye

İl Müdürümüz Nesim TANĞLAY'ın "30 Ağustos Zafer Bayramı" Kutlama Mesajı


    Milletimizin hürriyet ve bağımsızlığını hiçbir surette terk etmeyeceğini tüm dünyaya kanıtladığı gün olarak tarihteki yerini almış olan 30 Ağustos  Zafer Bayramı’nın  101. yıldönümünü birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gururla kutluyoruz.

    Milletimiz kaderini değiştirmiş olan bu zafer ile; yokluk, yoksulluk ve imkansızlıklara rağmen cesaretini, azim ve kararlılığını en zor şartlarda bile kaybetmemiş, esaret altına alınamayacağını tüm dünyaya ispat etmiş, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da örnek olmuştur.    

    Tarihi zaferlerle dolu milletimizin, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiği müddetçe her türlü zorlukla baş edebileceği, bu kenetlenme anlayışı ile bundan sonra da karşılaşacağımız badirelerin üstesinden hep birlikte geleceğimiz vatansever milletimizin en büyük güvencesi ve gücüdür.

    Bu duygu ve düşüncelerle; milli birlik ve beraberlik ruhu ile ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını hiç düşünmeden ortaya koyan başta Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor; tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

 

 

                                                                                                Nesim TANĞLAY

                                                                                       İzmir Aile ve Sosyal Hizmetler               

                                                                                                        İl Müdürü