…
…
…
…
…
…
…
07 Kasım 2022, Pazartesi Altınözü, Hatay

Şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner Son Yolculuğuna Uğurlandı.


05.11.2022 tarihinde Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde terör örgütü mensuplarınca döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner için cenaze töreni düzenlendi.

06 Kasım 2022 Pazar günü Altınözü ilçesi Kıyıgören mahallesinde ikindi namazına müteakip İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası şehidimizin ay yıldızlı bayrağa sarılı naaşı, dualar eşliğinde defnedilmek üzere götürüldüğü Kıyıgören Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Şehidimiz için düzenlenen cenaze törenine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız İsmail Ergüneş, Hatay Valimiz Rahmi Doğan, İl Protokolü, askeri erkan, Şehidimizin silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Henüz 23 yaşında ve bekar olan şehit Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner'in tabutunun sarılı olduğu al bayrağımız Şehidimizin babası Mehmet Güner'e, çerçeveli fotoğrafı ise annesi Nezehet Güner'e, Bakan Yardımcımız Ergüneş ile Valimiz Rahmi Doğan tarafından sabır ve başsağlığı temennileriyle teslim edildi.

Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır, aziz milletimize baş sağlığı dileriz.