…
…
…
…
…
…
28 Haziran 2024, Cuma Gümüşhane, Türkiye

OKUL DESTEK PROJESİ: ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNE KATKI SAĞLIYORUZ!


Sosyal ekonomik destek hizmetinin arttırılmasına yönelik olarak yürütülen Okul Destek Projesi (ODES) kapsamında, ailelerde çocuk ile ilgili farkındalık oluşturmak ve çocuklara okul dışı zamanlarını kaliteli ve verimli kullanabilecekleri ortam ve imkanları sunmak amacıyla, ilimizde bulunan çocuklarla bir araya geldik.

Bu kapsamda, çocuklarımızın akademik, sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerine katkıda bulunmak üzere çeşitli etkinlikler düzenledik. Düzenlenen etkinlikler arasında, çocukların akademik başarılarını destekleyici ders çalışma programları, sosyal becerilerini geliştiren grup çalışmaları, kültürel bilincini artıran müze gezileri ve sportif yeteneklerini ortaya çıkaran spor faaliyetleri yer aldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, her bir çocuğumuzun değerli olduğunu vurguluyor ve bu anlayışla çocuklarımızın geleceğine katkı sağlayacak nitelikli çalışmalar yürütüyoruz. ODES projesi sayesinde, çocuklarımızın çok yönlü gelişimlerine katkıda bulunarak, onların sosyal ve akademik hayatlarında daha başarılı bireyler olmalarına destek oluyoruz.