…
…
…
…
05 Ağustos 2024, Pazartesi Gümüşhane, Türkiye

Milletvekilimiz Sayın Musa KÜÇÜK Kurumumuzu Ziyaret Etti !


Milletvekili Musa KÜÇÜK, MHP İl Başkanı Mete KAYA, MHP İl Genel Meclis Üyeleri İsmail ŞEKER ve Hasan ÇİÇEK, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyaret sırasında İl Müdürü Dr. Cengiz Maden, Gümüşhane'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak yapılan kapsamlı çalışmalar hakkında heyete ayrıntılı bilgi paylaşımı yaptı. Dr. Cengiz MADEN , Müdürlüğün, toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik sunduğu hizmetleri detaylandırarak, Çocuk Evleri, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Sosyal Hizmet Merkezleri gibi birimlerde gerçekleştirilen faaliyetleri vurguladı. Özellikle, Sosyal Hizmet Merkezlerimizde yapılan çalışmalar vurgu yaptı.

İl Müdürü C.MADEN, ayrıca, şehit aileleri ve gaziler için yapılan sosyal destek programları, çocukların eğitimi ve topluma kazandırılması için uygulanan projeler ve yaşlılara yönelik hizmetler hakkında bilgi verdi. Müdürlüğün, bu hizmetleri sunarken, toplumun her kesimine eşit ve kaliteli hizmet sunma anlayışıyla hareket ettiğini belirtti.
Ziyaretin devamında, heyet İl Müdürlüğü binasındaki çeşitli birimleri gezdi. Bu ziyaret sırasında, her birimde yapılan çalışmalar detaylı bir şekilde anlatıldı. Çocuk evleri, bakım ve rehabilitasyon merkezleri ve danışma merkezlerinde gerçekleştirilen sosyal, psikolojik ve rehabilitasyon hizmetleri hakkında bilgi alındı. Heyet üyeleri, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, müdürlüğün sunduğu hizmetlerin etkinliği ve kalitesi hakkında fikir sahibi oldular. Dr. Cengiz Maden, müdürlüğün 7/24 hizmet anlayışıyla çalıştığını vurgulayarak, hizmet birimlerinin uhdelerindeki görevler ile ilgili olarak hızlı ve etkili çözümler ürettiklerini ifade etti.
Milletvekili Sayın Musa KÜÇÜK, Gümüşhane halkına yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek ziyaret sonlandırıldı.