…
…
…
…
13 Ocak 2024, Cumartesi Gaziantep, Türkiye

Şehidimiz P.Uzm.Çvş. Hakan Gün Dualarla Ebediyete Uğurlandı


Irak’ın kuzeyinde Pençe Kilit Harekatı bölgesinde Bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu şehit olan kahraman askerimiz P.Uzm.Çvş. Hakan Gün’ün naaşı, Gaziantep Havalimanında dualarla karşılandıktan sonra Nakıpoğlu Camii’nde, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık Şehitliği’nde vatan toprağına emanet edildi.

Cenaze törenine, şehidimizin kıymetli ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Valimiz Kemal Çeber, Gaziantep Milletvekillerimiz Abdulhamit Gül ve Cemil Meriç, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Karataş, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Yusuf Kaya, Şahinbey Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, İl Müdürümüz Mutlu Kaya, kamı kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlarımız katılım sağladılar.

Defin sonrası şehidimizin fotoğrafı ve Türk Bayrağımız, Valimiz Kemal Çeber tarafından şehidimizin ailesine teslim edildi.

Valimiz Kemal Çeber, Gaziantep Milletvekillerimiz Abdulhamit Gül ve Cemil Meriç ile tüm protokol üyeleri cenaze töreni sonrası şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.