…
…
09 Haziran 2021, Çarşamba Gaziantep, Türkiye

KORUMA ALTINDAKİ ÇOCUKLARIMIZIN KİŞİSEL GELİŞİMLERİNE KATKI SUNULMASI AMACIYLA PROTOKOL İMZALANDI


İlimizde Devlet koruması altındaki çocuklarımızın kişisel bilgi ve gelişimlerine katkı sunulması amacıyla Müdürlüğümüz ile Gaziantep Üniversitesi arasında eğitim protokolü imzalandı.

İl Müdürümüz Mustafa Yıldırım ile Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın tarafından Gaziantep Üniversitesi Rektörlük makamında imzalanan protokolde; Müdürlüğümüz bünyesinde koruma altında olan çocuklarımızın kişisel bilgi ve gelişimlerine katkı sunulması amacıyla Gaziantep Üniversitesi tarafından verilecek eğitimlerin uygulanması, koordinasyonu ve izlenmesine ilişkin tarafların görev ve sorumluluklarının belirlenmesi amaçlanıyor.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Yıldırım tarafından GAÜN Rektörlük makamında imzalanan protokolle; Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde koruma altında olan çocukların kişisel bilgi ve gelişimlerine katkı sunulması amacıyla Gaziantep Üniversitesi tarafından verilecek eğitimlerin uygulanması, koordinasyonu ve izlenmesine ilişkin tarafların görev ve yükümlülüklerin belirlenmesi amaçlanıyor.

İmza töreninde konuşan İl Müdürümüz Mustafa Yıldırım, “İl Müdürlüğü bünyesinde koruma altında olan çocukların ihtiyaç duydukları, özellikle pandemi döneminde okuma, anlama ve temel matematik eksikleri olduğunu belirterek, “Bunların bir program dâhilinde eğitim planı da çıkarıldı. Kişiselleştirilmiş, yoğunlaştırılmış bir eğitim planı yaptık. Dolayısıyla bu çok kıymetli.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın ise “Birlikte çok iyi çalışmalara imza atıyoruz. Bu imzanın altının dolduralım. Gaziantep Üniversitesi olarak her türlü desteği vermeye hazırız.” dedi.

Müdürlüğümüz Çocuk Hizmetleri Biriminden sorumlu İl Müdür Yardımcımız Nermin Yetkin, Gaziantep Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Çetin ve Araştırma Görevlisi Dr. Ozan Esendemir’ de protokol imza töreninde hazır bulundu.