…
…
03 Mart 2024, Pazar erzurum

Sayın Bakanımız Sayın Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ Şehit Ailesini Ziyaret Etti


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ, Şehit olan P. Uzm. Çvş. Nurettin TOKYÜREK'in Erzurum'daki ailesini ziyaret ederek 'Aziz Hatıralarımıza Vefa Projesi' kapsamında dezavantajlı çocuklarımızın şehidimiz için hazırladığı çini plaketi hediye etti.

Şehit yakın ailemizin ziyaretine Sayın Bakanımız Mahinur Özdemir GÖKTAŞ, Bakan Yardımcımız Sayın Zafer TARIKDAROĞLU, Erzurum Valimiz Mustafa ÇİFÇİ, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet SEKMEN, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürümüz Hasan AYKUT katılım sağladı.

Şanlı tarihimiz boyunca birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen, bağımsızlığımızı elimizden almak isteyen düşmanlar daima karşılarında ‘Ölürsem şehit, kalırsam gazi olurum’ anlayışı ile vatanını savunan kahraman bir millet bulmuşlardır. Her bir karışı kanla sulanmış, gözyaşı akıtılmış bu topraklar, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin destan yazan zorlu mücadelesi sonucunda bizlere emanet edilmiştir. Birlik ve beraberliğimizin oluşmasında büyük bir payı olan şehit ve gazilerimizin emanet ettiği bu aziz vatanı canımız pahasına koruyacak, bu bayrağı şanı ve şerefiyle ilelebet göklerde dalgalandırmaya devam ettireceğiz.

Vatanımızı ve milletimizi kendi canlarından aziz tutan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şâd olsun.