…
…
…
…
20 Şubat 2024, Salı Erzurum

Kore Gazimiz Recep KEKEÇ'i Ziyaret Ettik.


Şanlı tarihimiz boyunca birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen, bağımsızlığımızı elimizden almak isteyen düşmanlar daima karşılarında ‘Ölürsem şehit, kalırsam gazi olurum’ anlayışı ile vatanını savunan kahraman bir millet bulmuşlardır. Her bir karışı kanla sulanmış, gözyaşı akıtılmış bu topraklar, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin destan yazan zorlu mücadelesi sonucunda bizlere emanet edilmiştir. Birlik ve beraberliğimizin oluşmasında büyük bir payı olan şehit ve gazilerimizin emanet ettiği bu aziz vatanı canımız pahasına koruyacak, bu bayrağı şanı ve şerefiyle ilelebet göklerde dalgalandırmaya devam ettireceğiz.

Böylesi büyük bir milletin mensupları olmanın haklı gururunu yaşarken aldığımız her nefesi, bastığımız her karış toprağı ve üzerimizde dalgalanan bayrağımızın varlığını aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzu unutmayacağız. Onların bıraktıkları kutsal mirasa, vatanımıza ve bayrağımıza onurla sahip çıktık ve çıkacağız. Bu uğurda kahraman milletimizin birçoğu şehitlik mertebesine ulaşmış, birçoğu da gazilik unvanına layık olmuştur. 

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan AYKUT, Erzurum'da yaşayan Kore Gazimiz Recep KEKEÇ'i ziyaret ederek kahramanlık öyküsüne şahit oldu. Şehitlerimiz ve Gazilerimiz bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, ulusal birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolleridir. Vatan size minnettardır.