…
…
…
…
…
…
…
…
…
17 Şubat 2024, Cumartesi Erzurum

Kardeşliğe Uzanan El Projesi ile Gönül Köprüsü Kuruldu.


Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ve Palandöken Kaymakamlığımız işbirliğiyle "Kardeşliğe Uzanan El Projesi" kapsamında korunma ve bakım altındaki çocuklarımız ve Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı  Yıldız Kent Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencilerimiz bir araya gelerek Gönül Köprüsü kurdu. Söz konusu programda 50 ye yakın çocuğumuz dostluk, kardeşlik, sevgi ve dayanışma anlayışı içerisinde programda birlikte faaliyetlerde bulundu. Programda öncelikle;

Kahvaltı buluşması yapılarak akabinde tüm çocuklarımız ve personellerimizle birlikte kızak keyfi yapıldı. Programa ilişkin olarak Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan AYKUT’un yapmış olduğu konuşmada; Tüm sevgilerin en sadesi ve en dürüstünün kardeşlik olduğunu ifade ederek projeye katkılarından dolayı Palandöken Kaymakamı Uğur TUTKAN başta olmak üzere emeği geçen tüm yetkililere ve kurumumuz personellerine teşekkür ederek programın başarılı geçmesini temenni etti.

Palandöken Kaymakamı Uğur TUTKAN’ da aynı dilek ve temennilerine katılarak “Ayağının tozuyla gelerek hızlı bir şekilde çalışmalara başlayan ve bizimle de bu projede işbirliği yapan Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan AYKUT’u ve ekibini, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yıldız Kent Borsa İstanbul Anadolu Lisesi yetkililerine verdiği destekten ve gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ederek programın hayırlara vesile olmasını temenni etti.