…
…
…
…
…
…
21 Mart 2023, Salı Merkez, Edirne - Türkiye

“Psikososyal Destek Yaklaşımları” Eğitimi Tamamlandı


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarda görevli meslek elemanlarına (öğretmen, sosyolog, sosyal çalışmacı, sosyal hizmet uzmanı, psikolog, psikolojik danışman) yönelik “Psikososyal Destek Yaklaşımları” konusunda hizmet içi eğitim tüm personellere uygulanarak tamamlandı.

14.03.2023 – 21.03.2023 tarihleri arasında farklı oturumlarda Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen eğitimin sunumu Trakya Üniversitesi öğretim üyesi aynı zamanda Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Seda Donat BACIOĞLU tarafından gerçekleştirildi.

Gerçekleşen son oturumda; Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, Doç. Dr. Seda Donat BACIOĞLU’na emeklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, bünyemizdeki tüm meslek elemanlarına yönelik ortak paydada planlanan “Psikososyal Destek Yaklaşımları” eğitiminde emeği geçen Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne ve Trakya Üniversitesi Psikolojik Danışma, Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne ayrıca teşekkür ederiz.