…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
30 Mart 2023, Perşembe Merkez, Edirne - Türkiye

Huzurevinde İftar


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Merkez Huzurevi Müdürlüğünde, Mübarek Ramazan ayına kavuştuğumuz bugünlerde İl protokolünün katılımı ile iftar programı düzenlendi.

11 ayın sultanı Ramazan ayında gerçekleşen iftar programına; Edirne Valisi H. Kürşat KIRBIYIK’ın eşi Hanımefendi Dilek KIRBIYIK, Edirne Vali V. Sıdkı ZEHİN ve eşi, Edirne Vali Yardımcıları Zafer KARAMEHMETOĞLU ve Samet ÖZTÜRK, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ ile İl Müdür Yardımcıları Sebahattin BİLGİÇ ve Erdinç TOPÇU, Edirne İl Sağlık Müdürü M. İshak YILDIRIM, Çevre/Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Engin ÖZTÜRK, Edirne SYDV Müdürü Tezcan FİDAN, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ender AYDIN başta olmak üzere bir çok kamu kurum ve kuruluş idarecisi ile huzurevinde hizmet almakta olan yaşlılarımız katılım sağladı.

Ramazan ikliminin yaşandığı huzurevinde, İftar öncesi; Ülkemiz ve Milletimiz için canlarını feda eden tüm aziz Şehitlerimiz ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dualar edildikten sonra “İbadet, yardımlaşma, kaynaşma, birlik ve beraberlik” konularında sohbetler gerçekleştirildi.

Edirne Valisi H. Kürşat KIRBIYIK’ın eşi Hanımefendi Dilek KIRBIYIK ve Edirne Vali V. Sıdkı ZEHİN huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenerek tek tek sohbet etti. Yaşlıların yaşam hikayelerini ve taleplerini dinleyen il protokolü üyeleri, huzurevi sakinleri ile hatıra fotoğrafları çekilerek program son buldu.