…
…
…
28 Kasım 2022, Pazartesi Merkez, Edirne - Türkiye

Aile Eğitimi Programları (AEP) Uygulanmaya Devam Ediliyor


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Aile Eğitim Programları (AEP) uygulanmaya devam ediliyor.

 

Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele ve Bağımlılıklar Eğitimi;

Keşan İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Mümine Özkaya Camii kuran kursu kursiyerlerine yönelik “Kadına Yönelik Şiddetin Boyutları ve Türleri, Şiddetin Doğurduğu Sonuçlar, Şiddet Görenlerin Başvuracağı Kamu kurum ve kuruluşları, Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele Çalışmaları, YEDAM tanıtımı” konularında eğitim gerçekleştirilmiştir.

 

Bilinçli Medya Kullanımı ve İletişim Eğitimi;

Trakya Üniversitesi Keşan Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine ve Keşan İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Mümine Özkaya Camii kuran kursu kursiyerlerine yönelik “Bilinçli Medya Kullanımı ve İletişim” konularında eğitim düzenlenmiştir.

Düzenlenen eğitimde; “Medyayı Kavramak, Bilinçli Medya Kullanımı, Ulusal ve Küresel Etkineler, İnternet ve Yeni Medya, Medya Dili, Medya ve Toplum, Reklamlar, İletişim ve Teknoloji Bağımlılığı” alt konularına yer verilmiştir.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak; Aile Eğitimi Programı (AEP) ve Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele (TBM) çalışmaları kapsamında eğitimler farklı zaman dilimlerinde farklı gruplara yönelik uygulanmaya devam edecek.