…
…
…
…
…
…
…
…
19 Eylül 2023, Salı Merkez, Edirne- Türkiye

19 Eylül Gaziler Günü Kapsamında, Mevlid Programı Düzenlendi


19 Eylül Gaziler Günü kapsamında; 19.09.2023 tarihinde Edirne Lari Camiinde, Vatan için canlarını veren tüm Aziz Şehitlerimiz ve Ebediyete intikal eden Gazilerimiz için Mevlit Programı düzenlendi.

Mevlid Programı; Şehitlerimiz ve Ebediyete intikal eden gazilerimiz için duaların okunması ile son buldu.

Gerçekleşen Mevlid Programına; Edirne Valisi Yunus SEZER, Edirne Millet Vekilleri Fatma AKSAL ve Ahmet Baran YAZGAN,  Edirne Belediye Başkanı Recep GÜRKAN, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Berat ACAR, İl Emniyet Müdürü Onur KARABURUN, İl Jandarma Komutanı J. ALB Hacı Ali BÜBER, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, İl Müftüsü Hasan BAŞOĞLU, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ başta olmak üzere İlimiz Merkezindeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yetkilileri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi Başkanı Ahmet İSMAİLOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Siyasi Partilerin Temsilcileri, İlimiz Merkezinde ikamet eden Şehit Yakınları ve Gazilerimiz ile Aileleri katılım sağladı.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak; Başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; Vatan, Millet, Bayrak uğruna canını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle anarken; çocuklarını, eşlerini, yakınlarını, en sevdiklerini bu vatan için şehit verenlere sabırlar diliyor, ölümü göze almış gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.