…
…
…
…
06 Ekim 2023, Cuma Diyarbakır

İl Müdürlüğümüzce Düzenlenen “Kuruluşlar Arası Personel Voleybol Turnuvası” Başladı


   Cumhuriyetimizin 100.yılı ve "Türkiye Yüzyılı" etkinlikleri kapsamında İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımız arasında personelimizin moral ve motivasyon artışını sağlamak ve sportif aktivitelere katılımını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen voleybol turnuvamız İl Müdürümüz Sayın Muzaffer Akçam, kuruluş idarecilerimiz ve personelimizin katılımıyla başladı.

Personellerin moral ve motivasyon artışını sağlamak ve sportif aktivitelere katılımı teşvik etmek amacıyla düzenlenen ve 10 takımın mücadele ettiği turnuva, 15 Ekim’e kadar sürecek.

Turnuvadaki ilk maç, İl Müdürümüz Muzaffer Akçam’ın da katılımıyla Seyrantepe Spor Salonu’nda yapıldı. Sur Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü takımı, karşılaştığı Ayşe Hafsa Sultan Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü takımını 2-1 mağlup etti. Diğer karşılaşmada ise İl Müdürlüğü takımı, Ar-Ge birimi takımını 2-1 mağlup etti.

İl Müdürümüz Muzaffer Akçam, kazananın dostluk ve kardeşlik olduğun belirterek, “6-15 Ekim tarihleri arasında 10 kuruluşun oluşturduğu takımların yapacakları lig usulü müsabakalar sonucunda en çok puanı alan takım şampiyon olacak. Sonuç ne olursa olsun kazanan dostluk ve kardeşlik olacaktır. Turnuvada yer alan tüm takım ve personelimizi centilmence mücadeleleri için tebrik ediyorum. ‘Cumhuriyet’in 100'üncü yılı’ ve ‘Türkiye Yüzyılı’ etkinliklerimiz devam edecek” dedi.