…
16 Haziran 2023, Cuma Diyarbakır

İl Müdürümüz Sn. Muzaffer AKÇAM'ın Karne Günü Mesajı


   Bugün hepimiz için çok önemli ve heyecan dolu bir gün. Bugün; 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılının II. Döneminin sona erdiği; öğretmen, öğrenci ve velilerimizin eğitim öğretim dönemi boyunca özverili bir çaba ile verdikleri emeklerinin meyvelerine eriştiği bir gün. Bizler de sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmen ve velilerimiz kadar bu heyecanı hissediyor, bir eğitim ve öğretim dönemini başarıyla tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

   Öğrencilerimiz bir yıl boyunca ortaya koydukları emeklerin karşılığını almış olarak, bu sayede kendilerini değerlendirerek ve eksiklerini gidererek daha başarılı olacakları şekilde geleceklerini inşa edeceklerdir.

   Okul başarılarının, sadece öğrencileri ve ailelerini değil, bütün eğitim camiasını ve tüm ülkeyi ilgilendirdiği düşünüldüğünde, karne notlarının, sadece öğrencilerin başarısını değil, genel olarak bu konuda çaba sarf eden herkesin emeklerinin birer göstergesi olduğunu unutmayıp bu husus üzerine dikkatle eğilmek gerekir.

   Sevgili öğrencilerimizin tatilde dinlenerek yeni eğitim ve öğretim dönemine hazır olarak gelmelerini diliyorum. Dönem boyunca öğrencilerimizin yetişmesi için emek sarf eden velilerimize ve saygıdeğer öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyor, önümüzdeki 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının daha da başarılı ve huzurlu geçmesini diliyorum.

 

                                                                                     Muzaffer AKÇAM

                                                   Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü